Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı
Yarın
11° 9° 0°
ODAMIZDA OKA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Odamızda Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından Kayıt dışı istihdamla Mücadele konulu bilgilendirme toplantısı yapıldı. Odamızda yapılan toplantıya Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı yetkililerinin yanı sıra Sosyal Güvenlik , Çalışma ve İş Kur Müdürlüğü ile Kosgeb den gelen temsilciler katıldı. Başkanımız Alaittin Akel, yaptığı açıklamada, "Orta Karadeniz kalkınma Ajansının çalışmaları ve işlevi konusunda bilgilendirme yapıldığı,toplantıya katılan İş kur temsilcisi Çalışma çalışma ve iş kur müdürlüğü tarafından Kayıt dışı istihdam konusunda bilgilendirme Kosgeb temsilcisi tarafından hibe ve destekler konusunda açıklamalar yapılmış olup. Toplantıyı tertip eden OKA ve toplantıya katılan kurum temsilcilerine ve üyelerimize teşekkür ederim dedi.
Paylaş |                      Yorum Yaz - Arşiv      284 kez okundu